بزرگترین پلتفرم های نرم افزار نویسی تلفن همراه

دوشنبه 27 بهمن 1399
9:42
حامد


بزرگترین پلتفرم های نرم افزار نویسی تلفن همراه
از طراحی اپلیکیشن هنگامی که کامپیوتر ها ابتکار عمل گردیده اند، فقط تعداد مقداری پلتفرم منقطع برای نرم‌افزار نویسی تلفن همراه وجود داشته میباشد. ولی تا همین آخرها، توسعه و گسترش نرم افزار ها زیاد آیتم اعتنا قرار نگرفته بود و هیچ پلتفرم کاملی برای آن وجود نداشت. این حالت با معرفی آیفون در سال ۲۰۰۷ تغییر‌و تحول کرد. پس از این رخداد بود که می‌توانیم بگوییم بازار اپ نویسی گوشی رونق گرفت و توانست بازاری برای خودش بسازد.

در صدر Windows CE معرفی شد که خوب هم به حیث می‌رسید ولی نتوانستند مسیر صحت را پیش ببرند. آنگاه Blackberry طوری وارد بازار شد که انگار می خواهد عالم را تصرف نماید، شاید برای دوران مقداری هم غالب به ایفا این فعالیت شد. البته امروزه، دست کم تا مجال نوشته شدن این نوشته ی علمی، دو مدعا مهم دراین باره وجود دارا هستند و سایر پشت رمز اینها قرار می گیرند.

iOS
ios پلتفرم
هنگامی وارد پلتفرم های توسعه و گسترش نرم افزار تلفن همراه میشویم، حدودا قادر خواهیم بود از iOS تحت عنوان “غول مرحله انتها” حافظه کنیم. به دلیل آنکه این پلتفرم بود که توانست نرم‌افزار نویسی تلفن همراه را به بعد از ظهر نو بیاورد و معنی جامعی از این که دستگاه های موبایلی چه‌طور بایستی باشند را به ما جابجایی اعطا کرد.

iOS یک پلتفرم منحصر به فرد میباشد که بوسیله شرکت اپل (Apple) تشکیل‌شده و بصورت منحصر به فرد روی دستگاه هایی که همین کمپانی ساخت‌و‌ساز میکند، اعمال میگردد. در طول نوشته شدن این نوشته ی علمی، iOS روی iPhone، iPod، iPad، Apple Watch و Apple TV جاری ساختن می گردد. ولی اینجانب انتظار دارم در آینده دستگاه های بیشتری ساخته شوند که از iOS به کارگیری نمایند. iOS بر مبنا Darwin و Operating System X ایجاد شده است و هسته ای بسیار مشابه به Unix دارااست.

اپلیکیشن نویسی ios
این پلتفرم تنی چند از فرم ورک های اصلی را با Operating System X شریک میباشد، رابط کاربری آن هم مبتنی بر Apple Cocoa UI ایجاد شده است که در نرم افزار های Operating System X از آن استعمال می شود. اما این رابط کاربری مجدد پباده سازی گردیده است که روی دستگاه های لمسی به راحتی عمل نماید که به آن Cocoa Touch گفته می‌گردد.

Apple برای گسترش دهندگان نرم افزار ها ابزار ها و کتابخانه های مختلفی را ساخت‌و‌ساز نموده است. اما برای ایجاد کرد نرم افزار های اپل مطلقا نباید از این ابزار ها استعمال نمائید، بلکه در آغاز ما یحتاج میباشد یک کامپیوتر Mac داشته باشید که که Operating System X روی آن اعمال خواهد شد تا بتوانید اپلیکیشن های خودتان را بسازید.

Android
پلتفرم android
در صورتی نخواهیم برای iOS نرم افزار بسازیم، پس مسلما برای اندروید (یا این که شاید هردوی آن ها) اپ نویسی می کنیم. اندروید دو‌مین “غول” در قضیه پلتفرم های مو جود برای اپلیکیشن نویسی تلفن همراه میباشد. اندروید یک مقدار دیرتر وارد بازی شد، یعنی اولی توشه در سپتامبر ۲۰۰۸ معرفی گردیده است. یعنی به طور تقریب 1 سال بعداز iOS، البته اینک سهم بسیار متعددی از بازار تلفن همراه را در چنگ داراست.

در واقعیت اندروید یک سیستم ادله میباشد که دارنده اصلی ترین سهم از بازار تلفن همراه های تلفن همراه میباشد. بزرگی این سهم به اندازه ۸۰ درصد از بازار می باشد (در مقایسه با سهم ۱۸ درصدی اپل). این عددها شاید پاره ای گول زننده باشند، زیرا بازار اندروید نصیب بندی گردیده است و مشمول موبایل ها و دستگاه های بسیار متعددی می گردد که بوسیله سازندگان متفاوت ساخته میگردند و ورژن های مختلفی از سیستم استدلال اندروید را ایفا میکنند.


برچسب ها: طراحی اپلیکیشن ,
[ بازدید : 87 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مقالات طراحی اپ موبایل است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]